Open Water Diver - grundkursus

Dette er kurset, hvor du får al den basisviden om dykning, som du får brug for som fritidsdykker og på videregående kurser. Kurset har både en teoretisk del ca. 15 timer og en pool del ca. 8 timer og en åbent vands del ca. 16 timer. Ved tilmelding får du udleveret teoribog med opgaver, som skal gennemgås inden kursusstart, så du er godt forberedt når du møder på kursus. Du låner undervisningsvideo gratis , som på en god måde hjælper dig med at forstå bogens indhold. På videoen ser du også de fleste øvelser demonstreret, som vi skal lave i pool´en.

Om alt er gået efter planen certificeres du som Open Water Diver, og er klar til at komme på din første dykkertur.

Vi giver dig, som en ekstra bonus din første dykkerdag gratis inkl.. udstyr og det hele, hvor du har mulighed for 2 spændende dyk. Som noget nyt giver vi dig også din første bådtur gratis, her skal du blot selv betale for leje af udstyr, hvis du da ikke allerede har dit eget. På vore dykkerture er der altid en erfaren Divemaster eller instruktør med, du kan spørge og få den fornødne hjælp fra.

I den varme sæson kører der også ugekurser, og specialkurser, hvor vi du har mulighed for at tage dykkene i åbent vand, Hvis du/I er en gruppe, kan vi køre kursus, stort set når det passer jer. Afhængig af antal og indhold bliver kurset billigere eller dyrere. Vi har også ene-undervisning hvis du enten ikke har tid til at vente på et fastsat hold, eller du ønsker et intensiv kursus, hvor programmet sættes efter din kalender.

Efter du har tilmeldt dig kursus, læser du den udleverede manual og laver opgaverne heri. Opgaverne skal være lavet når du møder på kursus. Du skal medbringe helbredsskema og 2 stk pasfoto når du møder på kursus.